Disclaimer

Disclaimer

Het ombouwen van uw console is in Nederland niet illegaal. Er wordt gebruik gemaakt van zelf geschreven software, en er wordt dus geen inbreuk gemaakt op patenten van iemand anders.

Het is volgens de wet wel verboden (auteurswet artikel 32a) om software, waar spellen onder vallen, in bezit te hebben waar u geen licentie van bezit. Uw licentie van een bepaald stukje software kunt u bemachtigen door de software (/het spel) te kopen. Het niet bezitten van een bepaalde spel, maar deze spellen downloaden en toch te branden, is dan ook illegaal. Het doel van het ombouwen van een console is dan ook om spellen, waarvan u de licentie in bezit heeft, te kopiëren. Deze kunt u vervolgens spelen op uw omgebouwde console. Natuurlijk mag u wel eigen geschreven software bezitten en gebruiken. Door uw console bij Leussink Ombouw Serivce om te bouwen, verklaart u dat u met het bovenstaande akkoord gaat.

Leussink Ombouw Service is op geen enkele manier aansprakelijk als u toch kopieën maakt van spellen/software, waarvan u het origineel (en dus een licentie ervan) niet bezit.

Met een back-up op de website wordt altijd een kopie van een spel bedoeld waarvan u het origineel, of een licentie van het spel, in bezit heeft.

Leussink Ombouw Service 9 van 10 op basis van 50 beoordelingen. 50 gebruikersrecensies.

Back to Top